Loading...
  office@goldenview.bg 0898 602 356  

Golden view Residence

Golden view Residence е модерен жилищен комплекс от затворен тип, разположен гр. Пловдив, район Западен, с директен достъп до Околовръстния път, извън шума и замърсения градски въздух, на 5 минути от Гребната база и на 10 минути от центъра на града.
Площта на терена е 6000 кв.м, от които застроени са само 1237 кв.м. В оформения от жилищните сгради вътрешен южен двор са разположени кътове за отдих, детска площадка, басейн, обслужваща сграда с кафе, фитнес и СПА зона - всичко това в богато озеленена паркова среда.
Комплексът е изцяло „отворен” на юг с панорама към Родопите.    
Проектирани са пет отделни жилищни сгради с общо 57 апартамента - просторни и функционални с площ от 82 кв.м до 184 кв.м с една, две и три спални. Девет от апартаментите са градински - партерни със самостоятелен двор.
Комплексът разполага с достатъчен брой паркоместа.

Предвид разположението на сградите всяко жилище е максимално ориентирано в благоприятната южна посока и с изглед към Родопите, озеленения двор и басейна. Вътрешното разпределение на жилищата е проектирано да удовлетворява всяко изискване за индивидуалност и комфорт. Богатото остъкляване изпълва целия обем със слънчева светлина, а просторните тераси с богато озеленени цветарници създават възможност живущите да се наслаждават на вечерния полъх.  

Цялостната концепция на комплекса е за създаване на среда с висок стандарт на живот и съвременно звучене на архитектурната композиция.

При строителството на комплекса се влагат най-модерните и висококачествени материали и технологии, отговарящи на всички европейски стандарти. Носещата конструкция на сградата е стоманобетонна безгредова, с тухлени зидове и плоски стоманобетонни покриви.

При интерес моля заявете среща с представител на инвеститора за получаване на допълнителна информация на телефони 0878 602 356 и 0898 602 356 или на  имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
.......